NVP Academy


Aanbod

De NVP Academy biedt een divers aanbod aan trainingen en webinars. Voor startende professionals bieden wij een Essentials training programma aan en voor ervaren professionals zijn er Advanced modules die los gevolgd kunnen worden. Aangezien een groot deel van onze leden in internationale omgevingen werken, bieden we onze trainingen ook in het Engels aan.

Als je het Essentials programma hebt doorlopen en daarnaast minimaal 4 Advanced trainingen volgt, dan kom je in aanmerking voor certificering als NVP Certified Investment Professional.

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij een van de opleidingsprogramma’s en jouw bijdrage te leveren aan de groeiende NVP community van private equity & venture capital professionals? Meld je dan aan als geïnteresseerde. We praten graag verder met je over de mogelijkheden.

Bij vragen over het opleidingsaanbod of bij interesse als spreker, stuur ons een bericht via academy@nvp.nl

Essentials Trainingen
NVP Essentials Private Equity (3 keer per jaar).
Modules: Quick scan, Due Diligence, Bancaire financiering, Fiscaal Juridisch, Waardering & Dealstructurering, Managementbeoordeling, Onderhandelen, Investeringsmanagement, Recovery & Failures, Exits, Investeringsvoorstel

NVP Essentials Venture Capital (2 keer per jaar).
Modules: Funds, Instuments, Deal flow, Portfolio management, Valuations, DD Management Assessment & Tech Stacks, Metrics, Term sheets & structurering, International vs. National, Failures, Exits, Investering - presentatie van Pitchdeck 

Advanced
2024
Building VC Boards
Commercial Due Diligence PE
Fondsstructurering en Fondsdocumentatie
Management beoordeling PE
Financial Due Diligence
M&A Legal

Verwacht in 2025
Accounting meets valuation
Bankfinanciering
VC Legal
Value creation
Waardering & Dealstructurering
ESG

Anders
Introductie tot PE voor management assistenten
Introductie tot PE voor non-financial professionals
Beleidsmedewerkersdag
Basis van anti-witwaswetgeving (AML)
Deepdive in anti-witwaswetgeving (AML)