NVP Academy


De private equity en venture capital sector is voortdurend in beweging. Dit vraagt een constante ontwikkeling van zowel jonge starters als de meer ervaren experts. De NVP Academy zet zich daarom in voor het ontwikkelen en verder professionaliseren van de sector. Jaarlijks organiseren wij verscheidene informatiedagen, trainingen, workshops en webinars in samenwerking met onze (geassocieerde) leden en andere partijen. Kortom: kennisoverdracht op het hoogste niveau.

NVP Academy mailinglijst
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons trainingsaanbod en daarnaast zo'n 2 keer per jaar onze NVP Academy nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in voor de NVP Academy mailinglijst.Alleen (geassocieerde) leden van de NVP kunnen zich inschrijven voor deze mailinglijst. 

Attentie

Het aantal deelnemers zal voorlopig (in meeste gevallen) worden beperkt tot 20 personen. Bij binnenkomst vragen wij je om een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kun je deze coronabewijzen laten zien. Mocht je ondanks de vaccinatie toch Covid-19 gerelateerde klachten hebben, dan verzoeken wij je vriendelijk om thuis te blijven. We monitoren de adviezen van het RIVM nauwlettend. Afhankelijk van de ontwikkelingen passen we deelnemersaantallen aan of zetten we trainingen online voort.

We hopen op jullie flexibiliteit en begrip.

Vragen?  Mail naar: academy@nvp.nl