NVP Academy


De private equity en venture capital sector is voortdurend in beweging. Dit vraagt om een constante ontwikkeling van starters en experts. De NVP Academy zet zich daarom in voor het opleiden en verder professionaliseren van de sector. Jaarlijks organiseren wij samen met onze (geassocieerde) leden en derden verscheidene trainingen, webinars, informatiedagen en workshops. Kennisoverdracht op het hoogste niveau voor leden en door leden. We gaan bij al onze trainingen uit van de volgende leerprincipes: Je leert van en met elkaar, leren is een doorlopend proces, je leert van (succes)verhalen en leren is interessant en interactief.

De Academy Kalender en de Webinar Kalender bieden overzichten van trainingen en webinars die binnenkort worden georganiseerd. Ook kunnen webinars hier worden teruggekeken. Ons aanbod van trainingen en webinars is divers. Leg een stevige en brede basis in venture capital en private equity investeringsprocessen met de 'NVP Essentials'. Of specialiseer je kennis in bijvoorbeeld fondsstructurering, M&A Legal of due diligence met onze advanced cursussen. De NVP Academy is CRBKO erkend.

NVP Academy mailinglijst
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons trainingsaanbod? Schrijf je dan in voor de NVP Academy mailinglijst. Alleen (geassocieerde) leden van de NVP kunnen zich inschrijven voor deze mailinglijst. 

Vragen? Mail naar: academy@nvp.nl