NVP Academy


De private equity en venture capital sector is voortdurend in beweging. Dit vraagt een constante ontwikkeling van zowel jonge starters als de meer ervaren experts. De NVP Academy zet zich daarom in voor het ontwikkelen en verder professionaliseren van de sector. Jaarlijks organiseren wij verscheidene informatiedagen, trainingen, workshops, in samenwerking met onze (geassocieerde) leden en andere partijen. Kortom: kennisoverdracht op het hoogste niveau.

Attentie

De vooruitzichten rondom het corona virus blijven onduidelijk. Daarom kiezen we ervoor onze trainingen tot de zomer in principe online aan te bieden. Zodra het mag bieden we daarnaast een 'live' terugkomdag aan. Sta je ingeschreven voor een online training welke we uiteindelijk toch live aan kunnen bieden? Dan blijft jouw deelname staan tenzij je anders aangeeft. 

Na de zomer van 2021 hopen we al onze trainingen weer live aan te kunnen bieden.

 

NVP Academy mailinglijst
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons trainingsaanbod en daarnaast zo'n 2 keer per jaar onze NVP Academy nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in voor de NVP Academy mailinglijst.


Alleen (geassocieerde) leden van de NVP kunnen zich inschrijven voor deze mailinglijst.