NVP Academy


De private equity en venture capital sector is voortdurend in beweging. Dit vraagt een constante ontwikkeling van zowel jonge starters als de meer ervaren experts. De NVP Academy zet zich daarom in voor het ontwikkelen en verder professionaliseren van de sector. Jaarlijks organiseren wij verscheidene informatiedagen, trainingen, workshops, in samenwerking met onze (geassocieerde) leden en andere partijen. Kortom: kennisoverdracht op het hoogste niveau.

Attentie

Vanaf 1 september zullen wij onze trainingen weer (fysiek) voortzetten. Vanzelfsprekend doen wij dit met inachtneming van de huidige RIVM-richtlijnen en de door de overheid aangekondigde maatregelen rondom het coronavirus. Dit betekent o.a. dat wij tijdens onze trainingen een beperkter aantal deelnemers mogen verwelkomen. We houden de ontwikkelingen, en daaruit voortvloeiende maatregelen, rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Sta je ingeschreven voor een training, maar vertoon je toch (corona-gerelateerde) klachten? Dan verzoeken we je niet naar de training te komen en je inschrijving te annuleren. Annuleren kan tot vlak voor aanvang van de training worden doorgegeven door te mailen naar academy@nvp.nl

 

NVP Academy mailinglijst
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons trainingsaanbod en daarnaast zo'n 2 keer per jaar onze NVP Academy nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in voor de NVP Academy mailinglijst.


Alleen (geassocieerde) leden van de NVP kunnen zich inschrijven voor deze mailinglijst.