NVP Academy


De private equity en venture capital sector is voortdurend in beweging. Dit vraagt een constante ontwikkeling van zowel jonge starters als de meer ervaren experts. De NVP Academy zet zich daarom in voor het ontwikkelen en verder professionaliseren van de sector. Jaarlijks organiseren wij verscheidene informatiedagen, trainingen, workshops en webinars in samenwerking met onze (geassocieerde) leden en andere partijen. Kortom: kennisoverdracht op het hoogste niveau.

Attentie

Alle NVP trainingen waren vanwege alle coronamaatregelen tot de zomer van 2021 online. De trainingen vanaf september plannen we weer fysiek in. Het aantal deelnemers zal voorlopig gehandhaafd worden met een maximum van 15 personen. Indien mogelijk verhogen we het maximum. Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend monitoren en zetten we de trainingen direct weer om naar online als dat nodig is.

We hopen op jullie flexibiliteit en begrip.

Vragen?  Mail naar: academy@nvp.nl


NVP Academy mailinglijst
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons trainingsaanbod en daarnaast zo'n 2 keer per jaar onze NVP Academy nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in voor de NVP Academy mailinglijst.Alleen (geassocieerde) leden van de NVP kunnen zich inschrijven voor deze mailinglijst.