Workshop Managementparticipaties

NVP workshop “Juridische en fiscale aspecten van managementparticipaties: ontwikkelingen en trends”

Op donderdag 8 februari organiseert de NVP in samenwerking met Dentons de workshop ‘Juridische en fiscale aspecten van managementparticipaties: ontwikkelingen en trends’ met een aansluitende netwerkborrel voor NVP-leden (niet voor geassocieerden).

Inhoud
Tijdens deze workshop besteden de juridische experts Marnix Veldhuijzen en Kuif Klein Wassink aandacht aan zowel techniek als dynamiek. Ze zullen de voornaamste juridische en fiscale aspecten en ontwikkelingen bespreken van de meest gebruikelijke (internationale) managementparticipaties.  Ook wordt stil gestaan bij de trend dat managementteams worden bijgestaan door specialisten tijdens de onderhandelingen en steeds meer een onderhandelingspartner worden bij investeringen. De workshop gaat ook in op de mogelijkheden en overwegingen om bestaande participatieregelingen die onder water staan door de marktturbulentie te wijzigen zodat deze weer geschikt zijn voor hun doel. Tijdens de workshop is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Tot slot is er na afloop een netwerkborrel, wat een mooie gelegenheid is voor het nabespreken van het seminar en het uitwisselen van ervaringen.

De workshop wordt verzorgd door Marnix Veldhuijzen en Kuif Klein Wassink. Marnix is advocaat en tax partner bij het advocatenkantoor Dentons. Kuif is advocaat en corporate partner bij Dentons.

Hun praktijk is sterk transactiegedreven, met een mix van fusies en overnames, private equity, bedrijfsherstructureringen en investeringsfondsen. In hun dagelijkse praktijk treden zij op voor aanbieders van, en investeerders in, onder meer private equity fondsen, venture capital fondsen en vastgoedfondsen. Beiden hebben ruime ervaring met de juridische en fiscale aspecten van de structurering van Nederlandse en internationale managementparticipaties. Ook staan zij regelmatig investeringsmaatschappijen en management bij tijdens onderhandelingen.

Voor wie
Dit evenement is bedoeld voor personen die werkzaam zijn bij een investeringsmaatschappij. Andere leden die zich in het licht van hun werkzaamheden interesseren in deze materie zijn ook van harte welkom. Deze workshop is niet toegankelijk voor geassocieerde leden van de NVP.

Sprekers
Sprekers zijn Marnix Veldhuijzen en Kuif Klein Wassink van het advocatenkantoor Dentons.

Contact
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mashid Mojabi (mojabi@nvp.nl) bel +31 (0)20 571 22 70.

Locatie
Dentons Europe LLP, Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA Amsterdam. Parkeerplaats reserveren is mogelijk per e-mail.

Wanneer
8 februari | 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) tot 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

We kijken uit naar je deelname!