Webinar W&I verzekering in beweging - marktontwikkelingen & tips voor een succesvol claimsproces

Op donderdag 20 juni om 16:00 uur organiseert de NVP in samenwerking met Kröller M&A een webinar met als titel W&I verzekering in beweging – marktontwikkelingen & tips voor een succesvol claimsproces.

Inhoud
W&I-verzekeringen zijn inmiddels een essentieel onderdeel van M&A-transacties geworden. Dit product, dat sinds zijn introductie een indrukwekkende groei heeft doorgemaakt, heeft geleid tot een toename van innovatieve oplossingen en een stijging van claims. Maar heeft het product zijn waarde bewezen in de praktijk? 

In ons aankomende webinar verkennen we de nieuwste markttrends, delen we verhalen over claims en geven we tips voor een succesvol W&I claimsproces.

Sprekers
Sprekers zullen zijn Sjoerd Kamerbeek (Van Doorne), Martin Roberts (Liberty Global Transaction Solutions) Herman van Aerts (Transact Risk Partners) en Youssef Rasnabe (Kröller M&A).

Datum: 20 juni 2024
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Wij kijken uit naar je deelname!

Leden en geassocieerden van de NVP kunnen zich hier aanmelden. Mocht je tevoren al vragen hebben aan de sprekers dan kan je die bij het aanmelden kenbaar maken.