Commissie Legal & Regulatory

De Commissie Legal & Regulatory is een brede afspiegeling van zowel investeerders als de juridische en regulatoire adviespraktijk werkzaam in private equity en venture capital. Zij houdt zich o.a. bezig met het reageren op (Europese) wetgevingsvoorstellen, onderlinge kennisuitwisseling over bepaalde standpunten, het maken van sectorspecifieke standaarden en handreikingen, en werkt als klankbord voor het NVP-bureau. De commissie vergadert vier keer per jaar, en brengt geregeld updates uit naar de leden van de NVP. Meer weten over de commissie? Contacteer Felix Zwart of Mashid Mojabi via info@nvp.nl.

Voorzitterschap

Guillette van GrinsvenDe Legal & Regulatory commissie wordt voorgezeten door Guillette van Grinsven. Guillette is partner bij Houthoff en gespecialiseerd in fusies en overnames en treedt o.a. veelvuldig op voor private equity partijen. Als voorzitter zet Guillette zich in voor het verder professionaliseren en een (verdere) brug te slaan tussen de commissie en de leden van de NVP (ook rekening houdend met de verschillende belangen en onderwerpen die spelen voor de leden).

 

 

Nieuwsberichten

Bekijk ook handreikingen gemaakt door de commissie. Bijvoorbeeld het standaard-NDA of de KID invulinstructie.

Leden van de commissie

AKDHouthoff CoöperatieGimv Nederland HoldingAvedon Capital PartnersActive Capital CompanyVan DoorneLexenceWaterland Private Equity InvestmentsDe Brauw Blackstone WestbroekAlpInvest PartnersClifford ChanceSET VenturesOrange CloverDLA PiperEgeria Capital ManagementStartgreen CapitalBencis Capital PartnersFreshfields Bruckhaus Deringer LLPFinniusJones DayDIF Capital PartnersThuja Capital ManagementEgeria Capital ManagementBaker McKenzieLoyens & LoeffSimmons & SimmonsVan Campen LiemNauta DutilhGilde HealthcareForbionMentha Capital