Lidmaatschap


Lid worden

Al sinds 1984 is de NVP dé brancheorganisatie voor private equity en venture capital partijen in Nederland. Anno 2020, kunnen wij met trots zeggen dat de NVP maar liefst 90% van het totaal geïnvesteerd vermogen onder beheer in Nederland vertegenwoordigt. 

Primair opgericht om de belangen van onze leden te behartigen tegenover stakeholders, zowel in politiek Den Haag als in Brussel, voeren wij een actieve lobby op wet- en regelgeving en daarmee gepaarde regulering. Tegenover de pers en andere belanghebbenden benadrukken wij niet alleen het belang van de sector, maar staan wij ook regelmatig te woord. 

Verder kun je bij ons als (geassocieerd) lid terecht voor opleidingen, namelijk bij onze NVP Academy. Opleidingen worden verzorgd door professionals uit de sector om jou als private equity of venture capital professional de kans te bieden jezelf te (blijven) ontwikkelen. N.B. Nieuwe leden ontvangen een welkomstkorting van 10% op een opleiding naar keuze. Stuur bij interesse of voor de exacte voorwaarden voor het (geassocieerd) lidmaatschap een e-mail naar info@nvp.nl

Tot slot doen wij, samen met andere Europese brancheorganisatie en PwC, een jaarlijks onderzoek naar de markt dat een reëel beeld geeft van de investeringen, desinvesteringen en faillissementen van het voorgaande jaar. Aan de directeuren van onze leden worden deze cijfers op jaarlijkse basis gepresenteerd.