Over Participatiemaatschappijen


Voor pers

De NVP is hét aanspreekpunt voor nationale en internationale media met vragen over participatiemaatschappijen in Nederland. Neem bij een vraag over de sector contact op met Marc van Voorst tot Voorst vanvoorst@nvp.nl. Wij vinden het contact met de maatschappij en dus de media belangrijk. Daarom staan wij journalisten altijd te woord.

Ook bij vragen aan één van onze leden raden we je aan contact met ons op te nemen. Wij brengen je graag in contact met de juiste partij(en). Ook onze leden vinden het belangrijk te communiceren. 

Participatiemaatschappijen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit Nederland. Onze beleggingscategorie is de afgelopen decennia sterk gegroeid en behoort inmiddels tot de gevestigde orde van de financiële sector. Dit brengt maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich mee. Eén van die verantwoordelijkheden is het aan alle geïnteresseerden uitleggen van wie wij zijn en hoe wij werken.

De sector is bijna wekelijks in het nieuws. In de afgelopen jaren heeft de NVP o.a. (maar niet uitsluitend) vragen beantwoord van Nieuwsuur, NOS, De Telegraaf, Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, NRC, De Volkskrant, Quote, The Wall Street Journal, Unquote, The Drawdown, Financial News, etc. Bekijk hieronder voorbeeld uit de nationale en internationale pers. 

Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad

De Telegraaf

Participatiemaatschappijen in een notendop

The Wall Street Journal

Participatiemaatschappijen in een notendop

Unquote

Participatiemaatschappijen in een notendop