Winnaars EY Entrepeneur of the Year 2014 zijn bekend!

Originele publicatiedatum: 09/10/2014

Rotterdam, 4 oktober 2014 – Bert Meulman en Willem Blijdorp van B&S International B.V., Paul Koppert van Koppert Biological Systems en Janneke Niessen van Improve Digital B.V. zijn gekozen tot respectievelijk EY Master, Accelerating en Emerging Entrepreneur Of The Year 2014. Tijdens de galafinale in de Koekbouw in Veghel namen zij de awards in ontvangst. De awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt.

Gouden ondernemersduo

De onafhankelijke jury benoemde Bert Meulman en Willem Blijdorp van B&S International B.V. uit Dordrecht tot winnaars in de categorie Master. Deze winnaars zijn ondernemers met lef, kennen als geen ander de risico’s van ondernemen en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Ze zijn bij zichzelf gebleven en hebben een prachtig en financieel gezond bedrijf. Deze ondernemers zorgen daarnaast opvallend goed voor hun mensen en opereren uitstekend zonder de free spirit van het ondernemerschap uit het oog te verliezen. We kunnen hier spreken van een Gouden ondernemersduo. De EY Master Entrepreneur Of The Year ontving de award uit handen van John Fentener van Vlissingen, Nederlandse zakenman die bekendheid verwierf door investeringen in de reisindustrie. Bert Meulman en Willem Blijdorp zullen in juni 2015 deelnemen aan de World Entrepreneur Of The Year verkiezing in Monaco.

Gedreven

Marcel van Loo, Country Managing Partner EY Nederland, reikte de award in de categorie EY Accelerating Entrepreneur Of The Year uit aan Paul Koppert van Koppert Biological Systems uit Berkel en Rodenrijs. Deze ondernemer heeft een missie. Hij is zeer gepassioneerd, bevlogen en gedreven.

Bij Paul staat innovatie hoog in het vaandel waardoor hij, zowel nationaal als internationaal, een voorsprong heeft. Groei komt voort door de drive tot innovatie op product en marktgebied, meegroeien en meedenken met de afnemer en in samenwerking met collega-bedrijven en kennisinstituten.

Bij iedere productintroductie alsmede marktbenadering is de omzet gestegen. Vooral intern gefinancierd met behoud van de familiecultuur en visie op continuïteit. Cijfermatig ijzersterk en een uitstekende uitvoering. Met recht een wereldmarktleider binnen de branche en met recht de winnaar in deze categorie.

Innovatief

Janneke Niessen van Improve Digital B.V. uit Amsterdam ontving de award voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year uit handen van Hans Biesheuvel, oprichter ONL en tevens juryvoorzitter Emerging & Accelerating van EY Entrepreneur Of The Year. Volgens het juryrapport is Janneke onderscheidend, laat een innovatief en internationaal groeipad zien, scoorde hoog als ondernemer en is toonaangevend. Stap voor stap is deze ondernemer de wereld aan het veroveren. De jury gelooft in het business model. Deze ondernemer begrijpt waar de markt naar toe gaat en heeft lef. Bouwen, innovatie, focus en het juiste team zijn belangrijke drijfveren die deze ondernemer tot winnaar maken.

Na het officiële gedeelte vierden de winnaars hun overwinning met de ruim 200 aanwezigen. Na deze fantastische afsluiting is de competitie voor 2015 geopend.

Succesvol ondernemerschap

De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 19e keer uitgereikt. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap. Andrea Vogel, Programma Directeur EY Entrepreneur Of The Year: “Ook dit jaar was er weer sprake van een indrukwekkende bundeling van ondernemerskracht in het Entrepreneur Of The Year programma. Goede ondernemers blijven de smaakmakers van de economie en het is gewoon waar dat ondernemers meer dan gemiddeld bijdragen aan innovatie, creatie van banen en welvaart. We feliciteren de winnaars en alle finalisten dan ook van harte en danken hen voor de samenwerking.”

Tags: archief
2020-05-14 18:23:37