NVP in de nationale financieringswijzer: www.financieringswijzer.nl

Originele publicatiedatum: 21/09/2015

Financiers, brancheorganisaties en overheid gaan samenwerken in de Nationale Financieringswijzer, zo kondigden zij vandaag aan tijdens de mkb-top over financiering te Den Haag. Tijdens de top, die in het teken stond van samenwerking en passende financiering, opende Minister Kamp van Economische Zaken denationalefinancieringswijzer.nl.

De Nationale Financieringswijzer helpt ondernemers op weg bij de voorbereiding op financiering en het bepalen van de meest passende financieringsvorm. Het portaal komt voort uit een brede samenwerking van financieringskoepels, brancheorganisaties en overheid. De Nederlandse Vereniging van Banken, de ondernemersorganisaties MKB Nederland en VNO-NCW, het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn founding partners. De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen neemt deel als brancheorganisatie.

Minister Kamp van Economische Zaken zegt hierover: “Zeker nu de economische groei doorzet, is het voor ondernemers van cruciaal belang dat zij financiering kunnen krijgen voor hun investeringenDoor de website ‘Nationale Financieringswijzer’ worden ondernemers beter wegwijs gemaakt naar de meest geschikte financiering voor hun investeringsplannen”.

Annemarie Jorritsma voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen: “De Nationale Financieringswijzer is een mooi initiatief om samen ondernemers naar het juiste financieringsloket te leiden. Als de ondernemer wordt doorverwezen naar participatiemaatschappijen dan valt er veel te kiezen. Participatiemaatschappijen zijn gespecialiseerd in bepaalde sectoren, in starters of juist volwassen bedrijven en nationaal of juist internationaal georiënteerd. De NVP helpt ondernemers graag om de participatiemaatschappij te vinden die bij hen past”.

 

Ga voor meer informatie naarwww.nationalefinancieringswijzer.nl

Tags: archief
2020-05-15 13:12:05