Inschrijving NVP ESG Award 2017 geopend

Originele publicatiedatum: 14/09/2017

De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen zal dit jaar voor het eerst een ESG Award uitreiken. De prijs zal gaan naar het lid met het meest toonaangevende ESG-beleid. De NVP ESG-commissie heeft de onderscheiding in het leven geroepen om meer bekendheid te geven aan het feit dat NVP-leden Environmental, Social en Governance onderwerpen hoog op hun agenda hebben staan, goede voorbeelden van ESG-integratie te delen en de verdere ontwikkeling van ESG-beleid te stimuleren. Het is de ambitie deze award jaarlijks uit te reiken.

Leden kunnen zichzelf nomineren door een vragenformulier in te vullen. De deadline voor aanmeldingen is 1 oktober 2017. Een onafhankelijke jury met als voorzitter Marleen Janssen Groesbeek (o.a. lector Sustainable Finance & Accounting Avans Hogeschool) zal de inzendingen beoordelen. De jury bestaat verder uit Silva Dezelan (Robeco), Maurice Klaver (PGGM), Oscar Kinders (PwC) en Tjarda Molenaar (NVP).

De jury zal drie finalisten nomineren. Tijdens het jaarlijkse NVP-seminar in november zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal de award publiekelijk worden uitgereikt. Wij willen u van harte aanmoedigen dit nieuwe NVP-initiatief te steunen en mee te doen!

Met hartelijke groet,

Annemarie Jorritsma
Voorzitter NVP

Marleen Janssen Groesbeek
Juryvoorzitter ESG Award

Tags: archief
2020-05-15 14:21:06