Het Financiële Verkiezingsdebat: scherpe discussies en nadruk op noodzaak private equity

Originele publicatiedatum: 01/03/2017

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart organiseerde DFT met medewerking van de NVP op 28 februari Het Financiële Verkiezingsdebat. Het debat over de financiële thema’s die spelen bij de aankomende verkiezingen was live online te volgen. Deelnemers aan het debat, onder leiding van Martin Visser van DFT, waren John Kerstens (PvdA), Aukje de Vries (VVD), Wouter Koolmees (D66), Martin van Rooijen (50Plus), Renske Leijten (SP), Tom van der Lee (GroenLinks), Helma Lodders (VVD) en Pieter Omtzigt (CDA).

De recente ontwikkelingen in de financiële sector gaven genoeg aanleiding voor scherpe discussies tussen de financieel experts van de deelnemende partijen, zo ook in het debat over het thema 'BV Nederland' dat door voorzitters Annemarie Jorritsma (NVP) en Chris Buijink (NVB) werd ingeleid.

De (aspirant) kamerleden benadrukten het belang van de financiële sector voor het Nederlandse bedrijfsleven en de noodzaak van alternatieve financieringsvormen zoals private equity en venture capital.

Het verkiezingsdebat terugkijken? Volg deze link.

Tags: archief
2020-05-15 14:05:11