Aankondiging NVP Certified PE Professionals

Originele publicatiedatum: 03/04/2012

Een van de doelen van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is het bijdragen aan verdere professionalisering van de private equity sector. De trainingen van de NVP vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de vereniging. De laatste tijd hebben wij gewerkt aan een nieuwe impuls van ons opleidingsprogramma. De losse 1- en 2-daagse NVP cursussen zullen een logisch vervolg worden op de verschillende modules van de 5-daagse NVP basiscursus Private Equity: het NVP Certified PE Professionals traject.

Hoe ziet het vernieuwde programma eruit?
Binnen alle trainingen is hard gewerkt aan een verdiepingsslag. Alle trainingen onderling zullen meer samenhang vertonen, ondermeer door het delen van dezelfde casus. Per cursus zal deze casus deels worden toegespitst op het onderwerp. Tevens zijn de meeste eendaagse cursussen uitgebreid tot anderhalve dag, inclusief een lunch of diner. Zo is er meer ruimte voor verdieping en netwerken.

Certificaat
Het NVP opleidingsprogramma bestaat uit minimaal 8 modules. Deze worden verspreid over twee jaar gegeven. Met het succesvol volgen van 4 van deze cursussen (en het behaald hebben van de 5-daagse NVP basiscursus Private Equity) mogen NVP leden zich voortaan NVP Certified Private Equity Professional noemen. Medewerkers van geassocieerde leden mogen zich NVP Certified Private Equity Advisor noemen. In beide gevallen wordt je geregistreerd in het register van de NVP en ontvang je een NVP Certificaat.
N.B. Alleen cursussen gevolgd vanaf 2012, tellen mee voor het certificaat.

Praktisch
In het evenementenoverzicht op onze website (www.nvp.nl/evenement) vind je informatie over de cursussen die in 2012 als onderdeel van het Professionals programma zullen worden gegeven.

Vrijwel alle cursussen zullen plaatsvinden op het NVP kantoor aan De Cuserstraat 87 in Amsterdam. De tijden zullen overwegend als volgt zijn:

Dag 1 13.30 – 18.00 uur (met aansluitend diner)
Dag 2 (indien van toepassing) 12.00 (ontvangst met lunch) – 18.00 uur

Alvast veel succes met je certificering!

NVP Commissie Opleidingen
Ewout Prins, voorzitter, Holland Venture
Gregor Beusmans, Rabo Private Equity
Corné Jansen, Holland Private Equity
Raymond Kuijten, ABN AMRO Participaties
Daniel Winkelman, Gilde Equity Management
Ellemieke Visser, NVP
Caroline Zijlstra, NVP

Tags: archief
2020-05-14 14:09:00