WEBINAR: Sustainable Finance

Datum: 18-02-2021
Start: 16:00 - 17:00 uur

 

De Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) vereist dat beheerders van alternatieve beleggingsinstellingen en van instellingen voor collectieve beleggingen uiterlijk 10 maart aan de AFM informatie aanleveren over hoe duurzaamheidsinformatie in prospectussen is opgenomen en informatie op hun website publiceren over hoe duurzaamheidsrisico’s zijn geïntegreerd in het investeringsproces.
 
Bij leden van de NVP leven nog veel vragen over deze SFDR, welke informatie moet worden aangeleverd en voor wie dit geldt. Daarom organiseert de NVP op donderdag 18 februari van 16:00 tot 17:00 samen met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Loyens & Loeff een webinar ‘Sustainable Finance’. Dylan Perales (StartGreen Capital) zal het onderwerp toelichten vanuit het perspectief van een investeringsfonds. Maaike van der Schoot (AlpInvest) zal het webinar moderaten.
  
16:00 - Welkom (NVP)
16:02 - Introductie Sustainable Finance Disclosure Regulation (Roderik Boogaard, Loyens & Loeff)
16:10 - Hoe implementeert StartGreen Capital de SFD (Dylan Perales, StartGreen Capital)
16:20 - De verordening duurzaamheidsinformatie (Zoë du Chattel, AFM)
16:30 - Discussie & vragen
17:00 - Afsluiting
 
Je zal vast al veel vragen hebben. We verzoeken je dan ook deze alvast tegelijk met je aanmelding te sturen, zodat de sprekers de mogelijkheid hebben zich optimaal voor te bereiden.
 
Wij kijken uit naar je deelname! 

Aanmelden
Aanmelden voor NVP leden kan via onderstaande aanmeldknop. Let op: aanmelden kan tot woensdag 17 februari 16:00 uur. De inlogdetails voor de ZOOM-meeting - om deel te nemen aan dit webinar - sturen we je daarna toe.