WEBINAR: INTRODUCTIE CAPITAL CALL FINANCING

Datum: 11-05-2021
Van: 16:00 - 17:00 uur


De NVP organiseert in samenwerking met Loyens & Loeff op dinsdag 11 mei van 16:00 tot 17:00 uur het webinar 'Introductie Capital Call Financing'. Tijdens dit webinar gaan we in op actuele juridische en regulatoire onderwerpen die van belang zijn voor de leden van de NVP.
 
De afgelopen jaren nam het aangaan van financiering op het niveau van het fonds een vlucht. Fund managers willen beter in staat zijn om de liquiditeitsbehoefte van hun fondsen te managen. Zij gebruiken vaak niet-getrokken capital commitments als onderpand voor dergelijke financieringen. Steeds vaker zetten zij (ook) de waarde van de onderliggende portfolio in.
 
De (Nederlandse en globale) trends en de regulatoire (on)mogelijkheden komen aan bod. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact op de fondsdocumentatie en verdere aspecten die bij capital call finance en andere vormen van fund finance spelen.

Aanmelden 
Geïnteresseerd in deze onderwerpen? Meld je dan aan via onderstaande button. Het webinar staat open voor alle leden en geassocieerden van de NVP.

Wij kijken uit naar je deelname! 

Let op: Aanmelden kan tot maandag 10 mei 16:00 uur.
De inlogdetails voor de ZOOM-meeting - om deel te nemen aan dit webinar - sturen we je daarna toe.