NVP ESSENTIALS PRIVATE EQUITY - VOORJAAR 2022

8 FEBRUARI 2022
Aanvang | 9:00 uur
Locatie | Carlton - Utrecht (wellicht online)
Kosten | €3150,- 

 

''Ik vind het belangrijk om mijn inhoudelijke kennis te blijven vergroten. Tijdens NVP Essentials Private Equity ontmoette ik veel nieuwe mensen en leerde ik van specialisten uit de private equity sector.'' 

 

NVP Essentials Private Equity

Deze klassieker blijkt een onmisbare basistraining voor iedereen die in de private equity sector werkt. De Essentials bestaan uit negen modules. In deze modules ga je samen met experts uit de private equity sector dieper in op specifieke aspecten van waardering, dealstructurering, bancaire financiering en investeringsmanagement. Ook management beoordeling en onderhandelen komen aan bod. De sprekers zijn van hoog niveau en allen specialisten in hun vakgebied. Als lid of geassocieerd lid van de NVP weten zij precies wat deelnemers moeten weten. Omdat leden en geassocieerde leden allen werkzaam zijn voor verschillende bedrijven, biedt deze opleiding de mogelijkheid om mensen uit de sector te leren kennen.

 

Programma

Quick scan

Due Diligence

Bancaire financiering

Fiscaal Juridisch

Waardering & Dealstructurering

Managementbeoordeling

Onderhandelen

Investeringsmanagement

Recovery & Failures

Exits

Investeringsvoorstel

Intervisie

 

Bekijk het volledige programma hier.

 

Voor wie?

De training is bedoeld voor onze (geassocieerd) leden in de private equity sector.

 

Praktische zaken

Trainingsdata

8 en 9 februari

16 maart

5 en 6 april

29 juni en 11 oktober (alleen de ochtenden)

 

Locatie

Carlton – Utrecht

 

Groepsgrootte

16 Personen

 

Opleidingsduur

Vijf dagen waarvan twee keer twee aaneengesloten dagen met hotelovernachtingen.

Respectievelijk drie en zes maanden na het afsluiten van de training kom je een dagdeel bijeen om bezig te gaan met intervisie. Aan de hand van praktijksituaties evalueer je hoe je gehandeld hebt en wat het effect daarvan was. In de Essentials training vergoot je niet alleen je inhoudelijke kennis, maar kun je ook reflecteren op de invloed van gedrag.

 

Kosten

€ 3.150,-

 

Interessante vervolgopleidingen

Na het afronden van de Essentials kun je onze Advanced trainingen volgen.Na het behalen van jouw Essentials certificaat en vier Advanced certificaten mag jij jezelf een Certified Professional noemen.