ADVANCED TRAINING IT DUE DILIGENCE (PILOT)

19 APRIL & 10 MEI 2022
Aanvang | 12:00 uur (19/04) & 13:00 uur (10/05)
Locatie | Rosarium - Amsterdam
Kosten | €595,- 


Inhoud
Voor velen is het dagelijkse kost: je overweegt te investeren in een bedrijf en start een due diligence-proces op. Zijn de commerciële kansen echt zo groot en is er dus voldoende groeiperspectief? Heeft de target de financiën op orde? Is het managementteam op stoom of zijn er andere kwaliteiten gewenst?

In veel due diligence-trajecten is software nog steeds slechts een sluitpost. Een gemiste kans en bovenal zeer risicovol. Zeker wanneer het bedrijfskritische software betreft. Deze software kan op vele manieren de beoogde strategie en groei in de weg staan. Denk aan achterstallig onderhoud (Technical Debt), gecompromitteerd intellectueel eigendom, onverenigbare applicaties, en onveilige systemen. En de inrichting van het ontwikkelproces en -team. Aspecten waar te vaak onvoldoende of zelfs geen tijd voor wordt genomen, met aanzienlijke kosten, of zelfs schade, tot gevolg.

In deze interactieve, pragmatische training ligt de focus op het aanreiken van handvatten die jou helpen om een investeringsbeslissing te nemen en jouw ambities te realiseren. Waar moet je op letten? Wat moet je meenemen in je beslissing? Welke signalen moet je oppikken wanneer het om (bedrijfskritische) software gaat? Wat zijn mogelijk red flags en risico’s? En wanneer schakel je een expert in voor een deep dive?

Praktische informatie
Voor wie?
Iedereen die de Essentials training heeft gevolgd.

Wanneer?
19 april 2022: 12.00 – 17.00 uur (ontvangst met lunch)
10 mei 2022: 13.00 – 18.00 (aansluitend een borrel)

Waar?
Rosarium Amstelpark 1, Europaboulevard, 1083 HZ  AMSTERDAM

Kosten
€595,-

Programma
Volgt

Contact
Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de NVP Academy (academy@nvp.nl) of bel +31 (0)20 571 22 70.

Noot: deze training is onderdeel van het NVP Certified traject.